Subsidies

H.I.P. Adviesbureau

Hygiëne Infectie Preventie

Heb jij recht op SUBSIDIES?

 

H.I.P Adviesbureau kan beroep doen op meerdere vormen van subsidies. Als extra service gaan wij samen met u op zoek of er enige vorm van tegemoetkoming mogelijk is. Hieronder vindt u alvast een overzicht van mogelijke vormen van tegemoetkomingen.

 

Regionaal Opleidingsfonds

 

Elke onderneming onder het PSC 322.01 is onderworpen aan een opleidingsverplichting voor haar personeel. Er bestaan verschillende manieren om het personeel op te leiden. Belangrijk om te weten is dat die in aanmerking komen voor subsidies onder bepaalde voorwaarden.

 

Klik hier voor meer informatie over het Regionaal Opleidingsfonds

 

Sectoraal Opleidingsfonds

 

In het sociaal akkoord dat de sociale partners op 07/05/2014 sloten, werd een Protocolakkoord opgesteld rond de vorming van nieuwe dienstenchequemedewerkers die ressorteren onder PSC 322.01. In dit Protocolakkoord is een belangrijke rol weggelegd voor het Sectoraal Vormingsfonds Dienstencheques. Dit Protocolakkoord is in voege getreden op 01/09/2014.

 

Klik hier voor meer informatie over het Sectoraal Opleidingsfonds

 

KMO-Portefeuille

 

H.I.P Adviesbureau GCV werd na een kwaliteitsaudit erkend als aanbieder van de KMO-portefeuille (DV.O217218). Voor heel wat klanten betekent dit dat ze een subsidie kunnen ontvangen van 30 tot 40% van het opleidingsbedrag. Om te weten of u hiervoor in aanmerking komt, en hoe u deze subsidie kunt aanvragen, hebben we de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje gezet.

 

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de KMO-portefeuille

 

 

KLAAR VOOR EEN OFFERTE

Adres

 

H.I.P. Adviesbureau

Alkenstraat 150, 3512 Hasselt

Tel: 0494 30 72 19

Email: info@hip-adviesbureau.be

BTW: BE 0823.109.138 

RPR: Antwerpen, Afdeling Hasselt

Onze Partners

© 2018 HIP Adviesbureau - webdesign by Peter Swinnen