Privacy

H.I.P. Adviesbureau

Hygiëne Infectie Preventie

Wij hechten waarden aan uw PRIVACY

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

 

H.I.P. Adviesbureau kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van H.I.P. Adviesbureau , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan H.I.P. Adviesbureau verstrekt. H.I.P. Adviesbureau kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

WAAROM H.I.P. ADVIESBUREAU  GEVENS NODIG HEEFT

 

H.I.P. Adviesbureau verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan H.I.P. Adviesbureau uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

HOE LANG H.I.P. ADVIESBUREAU GEGEVENS BEWAART

 

H.I.P. Adviesbureau bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN

 

H.I.P. Adviesbureau verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

 

Op de website van H.I.P. Adviesbureau worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. H.I.P. Adviesbureau gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

 

H.I.P. Adviesbureau maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van H.I.P. Adviesbureau  bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan H.I.P. Adviesbureau te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. H.I.P. Adviesbureau heeft hier geen invloed op.

H.I.P. Adviesbureau heeft Google geen toestemming gegeven om via H.I.P. Adviesbureau verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hip-adviesbureau.be. H.I.P. Adviesbureau zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

 

H.I.P. Adviesbureau neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van H.I.P. Adviesbureau maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door H.I.P. Adviesbureau verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met H.I.P. Adviesbureau op via info@hip-adviesbureau.be.

 

www.hip-adviesbureau.be is een website van H.I.P. Adviesbureau.

 

H.I.P. Adviesbureau is als volgt te bereiken:

Alkenstraat 150

3512 Hasselt

+32 (0)494 30 72 19

info@hip-adviesbureau.be

BTW: BE 0823.109.138

RPR Antwerpen, afdeling Hasselt

Adres

 

H.I.P. Adviesbureau

Alkenstraat 150, 3512 Hasselt

Tel: 0494 30 72 19

Email: info@hip-adviesbureau.be

BTW: BE 0823.109.138 

RPR: Antwerpen, Afdeling Hasselt

Onze Partners

© 2018 HIP Adviesbureau - webdesign by Peter Swinnen